2015 m. gegužės 3 d., sekmadienis

Paprasčiausi bananiniai ledai pasauly

Su Mamukų diena! Tos kurios ne mamukai tai su Jūsų mamuko diena!
Palaipsniui ateina vasara! O kas geriau nei ledai gali ją atvėsinti? Manau niekas! O jei dar tie ledai be jokių saldiklių, dažiklių, visiškai dietiški, gaivūs, saldūs ir valgomi iškart po pagaminimo, manau kad geriau negali būti! Ir tam net nereik jokio ledu aparato!




Jums reikės:

  • Prinokusių bananų (tobulai tinka tie kurių vaikai arba Jūs patys nesuvalgėt, pamiršot ir dar po dienos jie jau bus juodi ir nebelabai norėsis juos valgyt)
  • Pienuko

Prieš išvažiuojant savaitgaliui pas mano tėvus švęsti mamos dienos krausčiau šaldytuvą ir radau užsilikusių bananų, baisiai gaila buvo išmest (o savaitgalio jie būtų neištvėrę), tai nulupusi supjausčiau į kelias dalis ir įmečiau į šaldymo kamerą (bet manau užtektų ir kokių 5 val.). 
Grįžusi išsitraukiau juos, įmečiau į kapoklę, kai jau buvo beveik susismulkinę įpyliau truputį pienuko, kad viskas pavirstų į masę. Viskas! Ledus galima valgyt iškart arba dėti į kamerą, bet nepamirškit kas valandą, kokius 5 kart juos išmaišyt išsitraukę, kad nebūtų vandens, oro gumuliukų kurie padaro nemalonų girgždesį valgant! 

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą